Zatvori
banner

(0) proizvoda
Nemate proizvoda u košarici
SVE KATEGORIJE
  Filteri
  Preferences
  Pretraga
  RSS

  Postovi bloga '2020' 'srpanj'

  Koji SPF faktor mi je potreban?
  0 Koji SPF faktor mi je potreban?

  Zaštitni faktor određuje učinkovitost i trajnost zaštite kreme za sunčanje. Saznajte kako izračunati odgovarajuću vrijednost SPF faktora za svoj tip kože.

  Saznajte kako se zaštititi od sunca
  0 Saznajte kako se zaštititi od sunca

  UV zrake sunca aktiviraju zaštitu kože - proizvodnju pigmenta  melanina. Važno je prepoznati mogućnost kože da razvije ten i znati prirodnu boju svoje kože, s obzirom da ona utječe na sklonost oštećivanju. Ipak, prihvatljivo je da ljudi žele tamnu kožu do neke razine, te su upoznati s rizicima izlaganja suncu. U svakom slučaju, savjetuje se izbjegavanje prekomjernog sunčanja.

  Kako odabrati veličinu dječjeg bicikla
  0 Kako odabrati veličinu dječjeg bicikla

  Djeca mogu početi s vožnjom bicikla s navršenih godinu dana starosti. Naravno, za najmlađe, to su tricikli i bicikli s pomoćnim. Kad steknu određenu sigurnost, pomoćne kotače možete skinuti i možete početi s učenjem vožnje na običnom biciklu. No, imajte na umu da za svaku dob s razlogom postoji određena veličina bicikla koje dijete treba.

  Ako je bicikl vašeg djeteta prevelik ili premalen, tada je vašem djetetu teže održavati kontrolu nad biciklom. Tako se povećava vjerojatnost nezgode i ozljeda...